01/07/2012 VALLESTAN II: EL MÓN D'EN GARBO


01/07/2012 VALLESTAN II: EL MÓN D'EN GARBO

Després de la primera batalla de la Conquesta de Vallestan, les dues províncies, Canovestan i Samalustan, es van reunir durant setmanes per signar un tractat de pau que afavorís a tot el país. Aquests tractats van acabar en paper mullat i ara les dues províncies tornen a enfrontar-se. Ambdues províncies han preferit incrementar els seus pressupostos en espionatge per aconseguir la màxima informació possible de l’enemic. Un d’aquests espies, en Garbo, és un espia doble tot i que cap de les províncies ho sap. En Garbo proporciona informació real però també inventada als dos bàndols. En aquesta batalla els exèrcits de les dues províncies s’enfrontaran però tindran a favor seu, o en contra seu, la informació d’aquest espia.

En aquesta partida dos bàndols s’enfrontaran en diverses missions i obtindran informació de tot tipus d’aquest espia. Cap dels bàndols sabrà quina informació és bona i quina no i, a més, en Garbo podrà reclutar petits espies de cada bàndol per obtenir informació o per donar-los de falsa. Quina d’aquestes informacions serà la bona i quina no? Això es decidirà al camp de Combat Cànoves el dia 01 de juliol de 2012.

Aquesta partida és un homenatge a Joan Pujol, també conegut com Garbo. Garbo va ser un dels pocs espies que va obtenir i facilitar informació als dos bàndols enfrontats a la Segona Guerra Mundial. Un d’aquests bàndols va guanyar gràcies a la informació d’aquest home i l’altre bàndol va ser el més enganyat. Gràcies a en Garbo, es van salvar moltes vides però, malauradament, d’altres no van tenir la mateixa sort. En Joan Pujol va ser un català que va dedicar anys a espiar i a facilitar informació que va canviar el curs d’aquesta guerra i aquesta partida va en honor seu.

Tipus de partida: Serà una partida dinàmica i els descansos seran els habituals però aquests seran de poca durada. A més, com que les informacions d’en Garbo són d’última hora, no es pot garantir que els participants puguin establir un lloc de comandament fixe a cada bàndol i es recomana portar tot l’equip necessari per jugar 3 o 4 missions seguides a sobre. Això vol dir que no es pot garantir que es pugui passar per la taula vermella a recarregar boles, beure aigua o demés i és per això que es recomana que tothom porti a sobre la quantitat de boles, l’aigua o el que cregui necessari per jugar 3 o 4 missions seguides sense passar pel lloc habitual de descans (la taula vermella). Evidentment hi haurà la paradeta habitual per fer l’entrepà, municionar, fer la xerradeta i demés però, com que les missions són molt concretes i els espies poden estar per tot arreu, el temps dels descansos no serà tan llarg com habitualment.

Es recomana també que cada equip nomeni un comandant/capità/o el que sigui que pugui reorganitzar i liderar l’equip ja que els objectius podran variar en qüestió de minuts i serà qui rebi les informacions facilitades pels espies, ja siguin de l’altre equip o del mateix Garbo.

Es prega puntualitat. Això vol dir que s’intentarà començar la primera missió  a les 09:30 per tal de complimentar totes les missions d’aquesta partida.