01/06/2014 ACCÉS A COMBAT CÀNOVES

Els que ja heu passat per la ctra. BV-5108 haureu vist que ja s’han acabat les obres d’aquesta carretera i, amb això, ha canviat l’accés a l’aparcament del camp de Combat Cànoves.

Actualment l’accés a Combat Cànoves és el següent:

PELS QUE VENIU DE CARDEDEU:
1. Un cop sortiu de Cardedeu heu d’agafar la ctra. BV-5108 en direcció cap a Cànoves. 
2. Primer passareu una primera rotonda nova, que és la que va al Barri Rieral i a l’ermita de Sant Hilari, heu d’ometre aquesta rotonda i continuar per la BV-5108. 
3. Després passareu una segona rotonda nova, que és la que va a la urbanització les Pungoles, heu d’ometre aquesta rotonda i continuar per la BV-5108. 
4. Arribareu a una tercera rotonda nova. En aquesta rotonda veureu que es pot continuar endavant cap a Cànoves, girar a l’esquerra cap a la urbanització Ca l’Esmandia o girar a la dreta. Veureu que el senyal informatiu vertical permet el gir a la dreta però que no hi ha cap indicació si gireu a la dreta. Vosaltres gireu a la dreta en aquesta nova rotonda i veureu un vial no asfaltat. Agafeu aquest vial no asfaltat i en pocs metres arribareu a Can Mateuet. Continueu pel vial no asfaltat i després de Can Mateuet arribareu a l’aparcament de Combat Cànoves.

PELS QUE VENIU DE LLINARS DEL VALLÈS O LA GARRIGA:
1. Quan arribeu a la nova rotonda de la cruïlla de les carreteres BP-5107 i BV-5108, agafeu la BV-5108 en direcció cap a Cardedeu. 
2. Arribareu a una primera rotonda nova. En aquesta rotonda veureu que es pot continuar endavant cap a Cardedeu, girar a la dreta cap a la urbanització Ca l’Esmandia o girar a l’esquerra. Veureu que el senyal informatiu vertical permet el gir a l’esquerra però que no hi ha cap indicació si gireu a l’esquerra. Vosaltres gireu a l’esquerra en aquesta nova i veureu un vial no asfaltat. Agafeu aquest vial no asfaltat i en pocs metres arribareu a Can Mateuet. Continueu pel vial no asfaltat i després de Can Mateuet arribareu a l’aparcament de Combat Cànoves.

Espero que aquestes indicacions us siguin útils.

Roger

PD La fotografia està feta venint des de la cruïlla de les carreteres BP-5107 i BV-5108 i en direcció cap a Cardedeu, i està feta perquè veieu com és el senyal informatiu vertical. Pels que veniu de Cardedeu el senyal és el mateix però girant a la dreta aneu a Ca l’Esmandia i a l’esquerra aneu al vial no asfaltat.