01/12/2013 DINAR DE NADAL A COMBAT CÀNOVES

Aquest és un missatge urgent per als components de Combat Cànoves: el proper diumenge dia 01 de desembre tenim previst fer primer el dinar de Nadal que cada any fem i després una partida amb guió al nostre camp de joc. La idea és primer dinar a Can Mateuet i serà dinar de menú al preu d’uns 18 (divuit) euros amb cafès apart. Posteriorment farem una partida de tarda-vespre, que començaria passades les 15 hores, i acabaria sobre les 22 hores aproximadament. Al ser una partida atípica i en diumenge al vespre és per això que us demanem la vostra opinió: Què us sembla la idea d’aquesta partida?

Necessitem que ens digueu quelcom abans del dimecres o, com a molt tard, el dijous ja que s’haurà de fer la reserva a Can Mateuet, que és on faríem el dinar.

També necessitem saber qui podria venir a aquesta partida ja que, al ser una partida amb guió, el mínim de participants seria d’uns 12 (dotze).

Gràcies i esperem que ens digueu quelcom, a través del nostre fòrum o del Facebook o per telèfon, abans del dimecres 13 de novembre o del dijous 14 de novembre.