30/09/2012 TORNEM A FER MANTENIMENT



Diumenge dia 30/09/2012 tornem a fer manteniment de camp ja que, com diu la frase, sempre queden coses per fer. Recordeu portar eines o qualsevol estri que pugui ser útil per deixar el camp de joc ben arregladet i quedem a les 09 hores a l’aparcament de sempre.

16/09/2012 PARTIDA DE DIUMENGE



Aquest diumenge dia 16/09/2012 tornem a engegar les nostres habituals partides de diumenge. Com sempre la primera partida començarà a les 09:30 o sigui que heu d’estar abans per preparar-vos a l’aparcament. Recordeu que heu de portar boles biodegradables i ganes de passar-ho bé.

Recordeu que si voleu venir heu d'avisar abans o apuntar-vos aquí, al Facebook de Combat Cànoves o avisar als de sempre.

04/11/2012 PARTIDA “UN PUENTE LEJANO”



Context històric:

La primera setmana de setembre de l’any 1944 es va dur a terme l’Operació Market Garden. En aquesta operació les tropes aliades, per tal d’escurçar la guerra, van idear aquesta ofensiva que consistia en llençar centenars de paracaigudistes de les forces aliades a terres holandeses amb la finalitat de conquerir els ponts i assegurar així una ruta directa a Berlin.

Tipus de joc:

El bàndol alemany haurà de protegir el pont per impedir que les tropes aliades es facin amb ell. Si ho aconsegueix, aleshores Alemanya guanyarà aquesta batalla però si no ho aconsegueix aleshores seran els aliats el que alcin la bandera de la victòria.

En el cas que aquesta partida acabés aviat, aleshores es faran escaramusses entre les tropes dels dos bàndols.

Equips:

Bàndol alemany: Aquest equip estarà format per tropes de la Wehrmacht, paracaigudistes alemanys i tropes de les SS.

Bàndol aliat: Aquest equip estarà format per paracaigudistes americans i anglesos, i tropes de l’exèrcit americà.

Normativa del camp:

Tant en el fòrum de Combat Cànoves com al Facebook de Combat Cànoves podeu consultar la normativa del camp de joc però, com a recordatori i per als que no heu jugat mai, us detallem les principals normes de joc:

1.    Está prohibido atravesar la carretera que separa la zona de aparcamiento de vehículos hasta el campo de juego con vestimenta militar y réplicas visibles.

2.    Está prohibido fumar en todo el campo de juego, incluso en el interior de cualquiera de los edificios del campo.

3.    Es obligatorio el uso de gafas de protección ocular a todas las personas que participen en una partida.

4.    Está prohibido discutir en el campo de juego, e incluso, durante el transcurso de una partida ya que esto puede afectar el normal funcionamiento del juego.

5.    Es obligatorio el uso de pañuelo rojo para los jugadores eliminados.

6.    El máximo de personas que habrá en el suelo de madera del piso superior de la casa de dos pisos será de 4 (cuatro) personas.

7.    Es obligatorio el uso de bolas biodegradables.

8.    Combat Cànoves podrá expulsar a aquellas personas que incumplan cualquiera de las normas de este campo de juego.

Límits de potència:

1. Réplicas de pistolas: Velocidad máxima 330 fps (pies por segundo).

2. Réplicas de escopetas, subfusiles y fusiles: Velocidad máxima 350 fps (pies por segundo).

3. Réplicas de ametralladoras de apoyo: Velocidad máxima 400 fps (pies por segundo).

4. Réplicas semiautomáticas de francotirador: Velocidad máxima 450 fps (pies por segundo).

5. Réplicas de rifles de francotirador a cerrojo: Velocidad máxima 550 fps (pies por segundo).

Todas las replicas pasarán el control del cronógrafo para medir su potencia antes de comenzar la partida y, aquella réplica que exceda de su potencia correspondiente, no podrá ser utilizada en el campo de juego.

Combat Cànoves podrá efectuar un control de cronógrafo a quien considere necesario mientras haya una partida en curso o durante un descanso.

Las distancias mínimas de seguridad son las siguientes:

- Hasta 350 FPS: 5 metros, pero se intentará eliminar de voz.

- De 351 a 400 FPS: 15 metros.

- De 401 a 450 FPS: 20 metros.

- De 451 a 550 FPS: 30 metros.

Els enllaços on podeu consultar la normativa vigent del camp són els següents:

Fòrum de Combat Cànoves:


Facebook de Combat Cànoves:




Vestimenta:

Aquesta partida és una partida històrica, per tant, tots els participants intentaran respectar al màxim la vestimenta o uniforme de cada bàndol tot i que no cal ser extremadament detallista i es permetrà, per exemple, botes o pantalons moderns així que no cal que la uniformitat sigui exacte a l’època.

Rèpliques:

Les rèpliques han de ser del context històric i no es permetrà rèpliques modernes. En cas de dubte amb alguna rèplica podeu consultar el mateix dia amb qui organitzi la partida, però el fet de portar una rèplica moderna no garanteix que es pugui jugar amb ella.

Petit llistat de rèpliques historiques:

Bandol alemany:

·         KAR98.
·         MP40.
·         STG44.
·         MG42.
·         Lugger.
·         I similars.

Bandol aliat:
·         M1.
·         Thompson.
·         M1 Carbine.
·         Sten.
·         Colt 1911.
·         I similars.

Com s’arriba al camp:

El camp està situat a la ctra. BV-5108, quilòmetre aproximat 4.4. Aquesta és la carretera que va des del municipi de Cànoves i Samalús fins a Cardedeu.


Assistència a la partida:

Confirmar l’assistència a aquesta partida anotant-ho aquí sota, al Facebook de Combat Cànoves o al fòrum de Combat Cànoves. S’ha de confirmar l’assistència abans del dilluns dia 29/10/2012. El mínim de participants per a que es celebri aquesta partida serà de 20 (vint) participants i s’intentarà que els equips estiguin ben repartits. L’inici de la partida serà a les 09:30 hores del dia 04/11/2012, això vol dir que s’ha d’estar ben abans per preparar-se. 

En el cas que plogués molt fort i que impedís el normal fucionament de la partida, aleshores la partida s'ajornarà al dia 11/11/2012.