20/01/2013 COMBAT CÀNOVES TORNA A LA CÀRREGA


Comença un nou any i comencem les habituals partides al nostre camp. Com molts bé sabeu habitualment fem missions de 30 minuts i amb un objectiu concret. Aquest cop volem provar una missió diferent i que tindrà una durada aproximada d’una hora i, si surt bé, doncs és molt probable que la repetim i , sinó surt bé, doncs almenys ho hem provat. És per això que recomanem que porteu l’equip necessari, com boles o aigua, per jugar durant una hora seguida ja que serà un joc més dinàmic. També recomanem que, qui en tingui, que porti walkie talkies ja que, al haver-hi diferents objectius dins de cada partida, l’equip es podrà coordinar millor i això podrà ser decisiu per aconseguir la victòria.

Tot i que encara és aviat per anar confirmant qui vindrà i qui no a la partida ens interessa saber de quanta gent es podrà disposar el diumenge dia 20 de gener ja que s’ha calculat que per fer aquesta partida cada equip haurà de ser d’unes quinze persones com a mínim.

Per apuntar-vos podeu fer-ho a través dels nostres canals habituals, que són el fòrum de Combat Cànoves, el nostre Facebook, per correu electrònic o avisant a qui ja sabeu.

Fins diumenge!

PD La foto és gentilesa de l’Arnau Moratona.