24/11/2012 PARTIDA NOCTURNA A COMBAT CÀNOVES.



El proper dissabte dia 24 de novembre farem una partida nocturna a Combat Cànoves. Quedarem a les 17:00 hores a l’aparcament de sempre i començarem la partida a les 17:30, i es preveu que la partida acabi sobre les 22 hores més o menys. El mínim de participants per a aquesta partida serà de 12 jugadors i, si no s’arriba a aquest mínim, aleshores s’anul·larà i es farà una partida l’endemà diumenge dia 25/11/2012 pel matí. En aquesta partida no hi haurà entrepans ni servei de càtering proveït per ningú i la data màxima per apuntar-se a aquesta partida és el diumenge dia 18 de novembre.

Recordeu que per venir a aquesta partida us heu d’apuntar a través del fòrum o del Facebook de Combat Cànoves, o per telèfon a qui ja sabeu.

I abrigueu-vos que farà fred!

PARTIDA AJORNADA: En breu penjarem una nova anotació amb la nova partida.

11/11/2012 PARTIDA A COMBAT CÀNOVES



Després de la partida històrica d’avui seguim amb les nostres partides habituals. Diumenge dia 11 de novembre toca partida al nostre camp de Cànoves. Recordeu que la primera partida començarà a les 09:30 o sigui que heu d’estar abans per preparar el material i tot allò que fem tots.

Per saber qui assistirà a aquesta partida ens ho heu de fer saber a través del fòrum de Combat Cànoves, del Facebook de l’equip o de qualsevol altra manera. I no oblideu les boles biodegradables!

Fins diumenge.