22/06/2013 OPERACIÓ ESTEL: PARTIDA SEMINOCTURNA A COMBAT CÀNOVES





El proper dissabte dia 22 de juny de 2013, i aprofitant que tenim lluna plena, farem una partida seminocturna al camp de Combat Cànoves. La partida començarà sobre les 19:00 hores al camp de joc, o sigui que qui vingui ha d’estar una estona abans per preparar-se, i sobre les 21:15 pararem per sopar. El sopar ens els prepararà Can Mateuet per 8 euros i, amb antelació, s’ha d’escollir entre els entrepans que més endavant us detallarem, i també inclou beguda i les postres. El preu d’aquesta partida és de 8 (vuit) euros i assistir-hi implica encarregar el sopar a Can Mateuet.

Després de sopar farem la partida nocturna fins que el cos aguanti. Aquesta partida tindrà per nom OPERACIÓ ESTEL i serà una mica atípica ja que no tota la partida es jugarà al nostre camp de joc i és possible que més d’un hagi d’assumir alguns riscos, hehehe!

Per a aquesta partida serà obligatori el següent:
-      - Portar un llum vermell per identificar-se com a eliminat. El llum vermell de la bici pot servir.
-      - Portar una lot per si de cas.
-      - Els 8 euros en concepte del sopar. No val portar-s’ho de casa ni res semblant.

Material opcional:
-      - Una brúixola, que potser ens toca fer orientació sobre plànol.

AVÍS:
-       - Es permet portar munició tipus traçadora però només es farà servir dins del camp de joc, i no es podrà utilitzar aquest tipus de munició fora del camp de joc.
-       - L’assistència a aquesta partida queda limitada a 20 (vint) jugadors per donar així un millor joc a tothom.
-       - La data límit de confirmació d’assistència serà el dimarts dia 18 de juny, així com la data per confirmar de què es volen els entrepans, tot i que això últim us ho confirmarem aquests dies.
-       - Recordeu que s’han de portar boles biodegradables.

Així que... obrim llista: