10/11/2013 PARTIDA A VALLGORGUINA

Ara que ja tenim l’helicòpter reparat ja podem anar a jugar a altres camps i, el proper diumenge 10 de novembre, anirem a jugar al camp de Vallgorguina. El nom del camp encara està per confirmar però de moment us podem avançar que tenim entre 6 i 12 places reservades per a nosaltres. El preu d’aquesta partida també està per confirmar.

IMPORTANT: Heu de confirmar l’assistència abans del dilluns dia 04 de novembre i, qui s’apunti passat d’aquest dia, no tindrà garantida la plaça ja que hi participaran altres equips en aquesta partida i les places són limitades.

Recordeu portar boles biodegradables i, més endavant, ja confirmarem el lloc de trobada marcat pels organitzadors i, per aquest motiu, us demanarem que sigueu puntuals.

Qui s’apunta?

1 comentario:

  1. Bon dia a tothom.

    Us anoto aquí una mica més d’informació sobre la partida de diumenge 10 de novembre al Camp Napalm.

    • El preu de la partida són 10 (deu) euros.
    • El punt de trobada amb l’organització de Napalm serà a la benzinera REPSOL de Vallgorguina entre les 09:00 i 09:15 i no esperen a ningú. Qui no sigui puntual no jugarà.
    • Combat Cànoves farem un punt de trobada entre les 07:45 i les 08:00 a la benzinera REPSOL que hi ha a la ctra. C-251 quilòmetre 5.5, a l’entrada de Cardedeu venint de Granollers.
    • Les partides tenen una durada màxima de 30 minuts.
    • Quan un jugador és eliminat no hi ha sanitari, ni respawn ni res semblant que permeti que revifi.
    • Recomanen portar casc, màscara i corretja per a la rèplica.
    • Disposen d’unes carpes que és des d’on es comencen les partides però recomanen portar l’equip necessari per jugar, com boles aigua i demés, a sobre ja que no es pot garantir deixar aquest material en algun lloc i anar amunt i avall a carregar boles, beure aigua o el que sigui entre partida i partida. Això es fa per garantir el bon joc i evitar esperes innecessàries als jugadors.
    • El màxim de jugadors és de 20 per equip i hi haurà dos equips, per això és important que confirmeu avui dilluns qui ve a aquesta partida i, els que porteu a gent que no és de Combat Cànoves, confirmeu també el nom o nick d’aquesta persona.
    • Combat Cànoves tenim una reserva d’entre 6 i 12 places per a aquesta partida, però si es supera aquest límit no hi ha cap problema.

    Si teniu algun dubte no dubteu a preguntar.

    ResponderEliminar